zondag 26 augustus 2012

Luxe wentelteefjes voor de zondagochtend

Luxe wentelteefjes voor de zondagochtend
Warm, koud serveer ze zoals je wil.
Alles kan erop:
Poedersuiker, stroop, verse vruchten en slagroom.
Niet alles tegelijk, hoewel...

Ingrediënten
Melkbroodjes, 2 per persoon
1 eitje voor 4 broodjes
Half kopje melk
Klontje boter of zonnebloemolie

Aan de slag: 
Snij de broodjes door.

Kluts eitje met de melk. Doop de halve broodjes beetje snel door het eimengsel.
Laat de broodjes er niet in drijven,
worden ze klef van.
Bak ze rustig in de pan. 

Het lijkt wel of ze veel sneller bakken dan pannenkoeken, dus let op.



2 opmerkingen:

  1. Bij wentelteefjes denk ik toch aan oud brood, ei, melk en kaneel ...
    Wij aten het thuis als dessert.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik ook. Maar had alleen melkbroodjes in huis. Et voila! Moest wel aan Tim denken toen ik dit maakte. Zou hij het lekker vinden?

    BeantwoordenVerwijderen