'Bloody' Gazpacho uit de voorraadkast/ from larder
Op verzoek
een frisse gazpacho met ingrediënten die je altijd in huis kunt hebben.
2
flinke porties, en misschien, net als de ‘verse’ gazpacho, is er nog iets over
voor de volgende dag.
Gereedschap:
Mixer/blender/staafmixer
Aan
de slag:
Week
het brood in een kommetje water.
Schil
de komkommer en snij alle ingrediënten in stukken.
Brood
licht uit knijpen,
-Alles in blender,
Knoflook
uitpersen boven blender.
Flink
mixen.
Proeven
en op smaak maken met citroen, zout en chili of peper.
Zeven
hoeft niet.
Koelen,
ongeveer 2 uur.
Dit
recept is nieuw voor mij en hier een succes.
Maar
wat vindt u ervan?
Of toch liever Een verse 'Bloody' Gazpacho
Serveren met: Brustinis'
Geen opmerkingen:
Een reactie posten