donderdag 29 november 2012

Lekker Puh!!! Het Gezonde Familiekookboekrichtprijs 24,95

Dit boek kunt u nog net even voor de feestdagen in huis halen.
Een perfecte tegenhanger voor de smuldagen met Sint, Kerst en Oud&Nieuw!
  
Auteur: Ingrid Stieber, bedenker van het Lekker Puh!!! concept. 1ste boek: Lekker Puh!!! “Samen met je kind naar een gezond gewicht” is een groot succes.

Dit is het 2e boek van haar hand en gelukkig staat het stappenplan van de methode Lekker Puh!!! er ook in, dus hoppa u bent zo op weg naar een prima eetpatroon!

In dit boek pakt Ingrid het hele gezin aan, dat wil zeggen, ze heeft een guide line voor u geschreven. Ze neemt met u de "moeilijkheden" van tegenwoordig door, want hoeveel moet je nu eigenlijk precies eten?  En ze geeft handige tips over inkopen doen, het bewaren van eten en de houdbaarheid van producten, heerlijk om het eens op een rijtjes te hebben.
-Het is een fris, helder en praktisch geschreven boek.
Prachtige foto’s en goede recepten. Niet te moeilijk, en makkelijk aan te passen met producten die u misschien net wel in huis hebt, dus veel combinaties zijn mogelijk.

-Eigenlijk zou het consultatiebureau, zo rond de controle bij 3 jaar, dit boek aan iedere ouder moeten geven. Hoe eerder je je bewust bent van de supermarkt-traps hoe beter. Voor je het weet denk je werkelijk dat een danoontje wel meevalt…  

Dit boek is voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar, de kleintjes zou ik verwennen met
“Receptenboek voor mijn baby” van Jenny Carenco. Zo leuk en Frans hè, je kan niet vroeg genoeg beginnen! http://www.bol.com/nl/p/receptenboek-voor-mijn-baby/1001004007507418/

Dit boek is een must voor je gezin! Even de puntjes op de i, even weer horen dat niet iedere maaltijd feest hoeft te zijn. Maar ook voor studenten, grootouders is het een geschikt boek.
Het boek is zo fijn en duidelijk geschreven totaal niet bedreigend of belerend.

En even voor de duidelijkheid, dit is géén dieetboek.
Ingrid schrijft zelfs: “neem vooral genoeg boterhammen mee met dun beleg…”.

Wil je meer informatie over de methode Lekker-Puh!!!

Natuurlijk is er ook een FB-Pagina. Handig en snel voor vragen!


Mijn tip voor koekjes bakken met kinderen = Laat de kinderen een mooi doosje knutselen en geef de buur of iemand anders ¾ van de koekjes! Geen tijd om te knutselen, plastic zakje met een lintje doet het ook prima!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten