dinsdag 18 januari 2011

Luxe GeheimenDit prachtige kookboek begeleidt je op een luxe manier naar een energieke levensstijl, voor altijd!Super vormgegeven: gewatteerde kaft, goud op snee met leeslint. De prijs ligt dan ook ietsje aan de hoge kant. Vind ik in dit geval niet een groot probleem, de schrijvers hebben heel nadrukkelijk en weldoordacht gekozen voor een totaal ‘verwenpakket’ om je gezonde luxe levensstijl op pijl houden/brengen.

Het is eigenlijk een cadeautje. Een extraatje voor degene die weer even opnieuw wil beginnen met het uitbannen van de ongezonde, makkelijk te pakken producten in ons bestaan.

Het kort toevoegen van Mindfulness-tips, uitleg over gewicht toe- en afname, informatie over suikerspiegels, etc. in begrijpelijke taal is hier heel prettig en werkt niet storend zoals in sommige belerende (di)eetboeken.

Het enige wat ik mis is een stukje over de gezonde koolhydraten (zoals bv zilvervliesrijst, in combinatie met groentes) en de hoeveelheid eieren is wat aan de hoge kant.

--Blijft natuurlijk dat jouw richtlijn jouw gezond verstand is!--

De recepturen zijn verder heel aantrekkelijk en makkelijk te maken.
De auteurs scheiden de koolhydraten van de eiwitten en dat is altijd succesvol gebleken.
De gestoomde courgetterolletjes met kalkoen zijn heerlijk en ook de salades zijn creatief samengesteld.

Kortom chique gerechten, ook heel fijn om te maken voor je gasten.

En dit mooie boek kan je rustig op tafel laten liggen als de gasten komen. Met trots kan je laten zien hoe je in luxe leeft op weg naar een gezonde en fijne levensstijl.Geen opmerkingen:

Een reactie posten