vrijdag 22 maart 2013

Roomkaas-bieslookspread met citroenolie

Brunch 2013
Een heerlijke pittige spread op een knapperig toastje
Maakt 4 tot 6 boterhammetjes

Ingrediënten:
-boterhammen, naar eigen keus. Donker brood vind ik nog iets meer smaak toevoegen.
-4 kleine tomaten
-1 pakje roomkaas
-bosje bieslook
-kwart citroentje
-chilivlokken
-peper
-zout
-citroenolie

Aan de slag:
-bieslook fijnsnijden
roomkaas even loskloppen in een kommetje
citroen een beetje uitknijpen. Begin met weinig te kan altijd nog toevoegen na het proeven.
chilivlokken toevoegen
op smaak maken met zout, peper en citroen
-toast maken
-smeer op toastje
-tomaat in plakjes erop
-besprenkel met citroenolie.

Glaasje droge witte wijn erbij!
Bon Apetit.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten